Тамақтану Ас мәзірі
І апта | |||||||
№ р/с | Тағамның атауы | Шығымы, гр | |||||
7-10 жас | 11-14 жас | 15-18 жас | |||||
1 -күн | 1 | Сүтті күріш ботқасы | 200 | 250 | 250 | ||
3 | «Алма» печеньесі | 50 | 50 | 50 | |||
4 | Бидай наны | 30 | 40 | 40 | |||
5 | Чай «Каркаде» | 150 | 150 | 150 | |||
2-күн | 1 | Сүйек сорпасында борщ | 200 | 250 | 250 | ||
2 | Тәтті тоқаш (булочки) | 50 | 50 | 50 | |||
3 | Компот | 200 | 200 | 200 | |||
4 | Бидай наны | 30 | 40 | 40 | |||
3-күн | 1 | Гуляш (гарнир – қарақұмық) | 150/50 | 125/75 | 125/75 | ||
2 | Салат сәбізбен | 40 | 40 | 40 | |||
3 | Шай сүтпен | 200 | 200 | 200 | |||
4 | Бидай наны | 30 | 40 | 40 | |||
4- күн | 1 | Тұзды қияр қосылған сүйек сорпасына көже | 200 | 250 | 250 | ||
2 | Йогурт | 1 дана | 1 дана | 1 дана | |||
3 | Жеміс шырыны (сок) | 150 | 150 | 150 | |||
4 | Бидай наны | 30 | 40 | 40 | |||
5- күн | 1 | Қайнатылған тауық еті (гарнир – рожки) | 120/80 | 160/90 | 160/90 | ||
2 | Көкөніс салаты | 40 | 40 | 40 | |||
3 | Кисель | 200 | 200 | 200 | |||
4 | Бидай наны | 30 | 40 | 40 | |||
ІІ апта | |||||||
№ р/с | Тағамның атауы | Шығымы, гр | |||||
7-10 жас | 11-14 жас | 15-18 жас | |||||
1 күн | 1 | Сүтті тары ботқасы | 200 | 250 | 250 | ||
2 | Алма | 1 дана | 1дана | 1дана | |||
3 | Лимонмен шай | 200 | 200 | 200 | |||
5 | Бидай наны | 30 | 40 | 40 | |||
2- күн | 1 | Котлета ( гарнир – макарон) | 120/80 | 150/80 | 150/80 | ||
2 | Дәруменді салат | 40 | 40 | 40 | |||
3 | Компот | 200 | 200 | 200 | |||
4 | Бидай наны | 30 | 40 | 40 | |||
3 - күн | 1 | Тауық етімен үй кеспесі | 200 | 250 | 250 | ||
2 | «Алма» печеньесі | 50 | 50 | 50 | |||
3 | Шай сүтпен | 200 | 200 | 200 | |||
4 | Бидай наны | 30 | 40 | 40 | |||
4 - күн | 1 | Палау сиыр етімен | 160/40 | 180/40 | 180/40 | ||
2 | Балғын салат | 40 | 40 | 40 | |||
3 | Шай қантпен | 200 | 200 | 200 | |||
4 | Бидай наны | 30 | 40 | 40 | |||
5- күн | 1 | Сүйек сорпасында бұршақ көжесі | 200 | 250 | 250 | ||
2 | Ватрушки сүзбемен | 1 дана | 1дана | 1 дана | |||
3 | Какао | 150 | 150 | 150 | |||
4 | Бидай наны | 30 | 40 | 40 | |||